Friday, February 23, 2007

Veckans update

Jahaja, kanske var dags att man tog och skrev nåt här igen. Fast om sanningen ska fram har det inte hänt så mycket kul sen senast. XP-installationen gick förstås inte som tänkt eftersom installations-cd'n inte har stöd för SATA-controllern i min dator som default. Vilket innebär att man måste ladda ner ett 3:e-partsprogram för att injicera drivrutinerna i windowsinstallationen och bränna en ny skiva. HP (som tillverkat denna magnifika dator) har förstås lagt LITE tankeverksamhet bakom detta, och drivrutinen finns att ladda ner från deras hemsida. Dock finns den i en fil som BARA kan skriva till disketter. DISKETTER?! Vad är det för något? Känns det som teknik för 2000-talet? Nä, inte direkt va?! Och vad tänkte dom på när dom gjorde detta? Datorn som drivrutinen är till för har inte ens någon diskettstation installerad.

Förutom det lilla missödet händer inte mycket. Som vanligt mycket stress över skola och jobb. Jobbar ju ungefär 30%, pluggar 100% och går teckenspråkskurs. Om några veckor börjar dessutom ännu en kurs, då kommer det bli riktigt körigt. Men men, det ska väl gå vägen till slut, det brukar ju alltid lösa sig på ett eller annat sätt. Sommarstudier kanske? Ja just det, Emelie har åkt iväg till egypten och kommer vara borta en vecka. Jag vill också åka bort och sola, bada och dyka i en vecka. ORÄTTVIST I say :>

2 comments:

Anonymous said...

Vadå åka bort och sola och bada? Du ska ju hit och frysa, supa och vara efterbliven i dagarna tre. Det är ju mycket bättre!

Pelle said...

Haha, jo det är ju sant. Fast i en perfekt värld hade man väl fått göra båda ;)