Saturday, February 17, 2007

Gamen

Efter en hård vecka så blev det en riktigt slapp kväll igår, var så jävla trött. Käkade stekt bacon med pasta till middag (tallriksmodell? njaaa....), drack 2 öl, käkade några chocolate chip cookies och såg på Beck - Gamen. Jag blev lite besviken, den var inte lika bra som dom lite äldre (alltså inte så gamla så att Gösta Ekman är Beck). Det var lite för lite Gunvald (största anledningen att se Beck?) och så var han lite för mesig. Inte för att Beck brukar vara några såna superproduktioner men högre klass än denna brukar dom ändå hålla.

Ikväll är det i alla fall dags för melodifestivalen igen, deltävling 3 om jag inte är helt fel ute. Har blivit stort jippo det här, 4 deltävlingar, 1 "andra chansen" och sedan en stor final. Inte nog med det, det är även TVÅ stycken omröstningar (som kostar pengar) i varje deltävling. Snacka om att försöka suga ut varje krona dom bara kan.

frukost->

1 comment:

Anonymous said...

Nu har nedräkningen börjat på riktigt. Snart kommer de två blöjmongona återförenas för en helg och världen kommer aldrig vara sig lik igen.