Sunday, August 26, 2007

Mustasch! (och trashcan)

Kommer bli lite utav en bildblogg det här, för att visa gårdagen. Då skulle ju som jag sa tidigare Mustasch spela akustiskt live i kungsan. Men inte nog med det! Det visade sig att även Linda Lampenius skulle vara med och spela fiol. Tyvärr spelade dom bara 2 låtar, Black City och Double Nature (feat. LL på fiol). Det var i vilket fall som helst grymt bra!


Mustasch - Black City

Mustasch (+ Linda) - Double Nature

Efter det korta nöjet informerade Fredrik om att hans gamla band skulle ha en konsert i högdalen, på en riktigt sunkig förortskrog. Eftersom det var slut så tidigt i kungsan hamnade vi på krogen typ 1½ timme innan dom skulle börja spela. På vägen dit så började en jättefull lirare klänga på oss och ville hänga med. Han vad tydligen rockare in i det sista märgbenet, enligt egen utsago ;) Så vi tog med honom till 'Engelbrekts', som stället kallas och hängde med honom tills dom skulle börja spela.


Trashcan

Hade verkligen inga förväntningar på bandet, så upplevelsen blev en god sådan. Kanske inte världens vassaste gäng musiker men dom visste hur man skulle underhålla en publik!
Nu orkar jag inte skriva mer, har verkligen ingen inspiration. Men nu vet ni vad som hände i alla fall!

1 comment:

Anonymous said...

Haha fan vad coolt med mustasch!